Wednesday, August 3, 2011

Nr 16 - Töö, töö, töö

Mina ja mu kalamälu proovivad nüüd meenutada kõike, mis vahepeal juhtunud on. Möödunud on absoluutselt liiga palju aega viimasest postitusest.

4. juuli möödus meil siis kummimadratsitega merel, kus oli suuur pidu, inimesed oli paatide ja kõige vee peal olevaga mere läinud ning isegi bänd esines ühe paadi peal. Kummimadratsiga annab ikka sõuda mööda merd, järgmine päev olid kõigil käed valusad... Õhtul sõitsime Ala Moanasse, et näha hiiglaslikku ilutulestikku, kuid sellega oli veits keeruline, sest parkimiskohti polnud ning ilutulestik jäi meil ühe maja varju, kahju. Pärast seda läksime Knoxi juurde, kuid ei jäänud sinna eriti kauaks, pidu jätkus linnapeal hiliste tundideni...

Mingil päeval helistas mulle mu töökaaslane ning ütles, et pange end valmis ja lähme kruiisime veits ringi. Ehk siis tema ja ta sõber võtsid meid Monsaga peale ning läksime autoga mööda saart ringi sõitma. Nägime siis esimest korda selle kurikuulsa North Shore (põhja rannik) ka ära. Oli tõesti ilus, palju mägesid ja loodust ning mitte ühtegi pilvelõhkujat. Mäed siin saarel on täiesti hingematvalt ilusad, üleni rohelised, nagu muinasjutus. Käisime ära Turtle Bay's, kuid ühtegi kilpkonna seekord ei näinud, selleks, et neid näha peab veidi teise kohta minema, ranna nimi (kilpkonnade rand) tuleb välja on veidi eksitav. Pärast randa otsustasime mööda rannaäärt saarele peaaegu, et ringi peale teha. Sõitsime läbi ka mõnest natukene rikkamast rajoonist, peab tõdema, et sellises kohas elaks küll. Suured majad, merevaade, palju aknaid, 90 kraadise nurga all olevad sissesõidud ja dzungel tagahoovis. Kui kunagi palju raha on, siis võiks vabalt siia kolida ja mõnes sellises majas elada. Pärast seda kui päike oli loojunud ja kuu välja tulnud, leidsime üles sellise koha nagu Tantulus, kust avaneb kõige parem vaade Waikikile, öised linnatuled on ikka võimsad, siin on nii palju kõrgeid maju ja kõik on tuledes. Mõnikord ehk õnnestub sinna ka kaameraga minna ja seda jäädvustada.

Järgmine või ülejärgmine päev läksime Keviniga randa, Lanikai randa, mis on Kailua kõrval. See on tunnustatud kui üks maailma parimaid randu, kuid pühapäeval oli seal väga palju inimesi ning ülerahvastatuna ei olnud see just parim, Kailua olla parem, see on veidi suurem ning seega ka mitte nii rahvastatud. Samas rand oli muidugi super, eriti tahaks mainida sealset liiva, mis on valge ja ülipeenikene ning väga pehme, muidugi oli seal ka helesinine vesi ning paar palmi. Pärast mõnda tundi rannas külastasime Robbi, Kevini sõpra, kes elab seal lähedal. Tema juures kohtusime väga armsa tegelase, Kelviniga. Kelvin on siis nimelt kolme sarvega kameeleon ja meie uus sõber. Kui ta alguses Krissuga välja võtsime, siis läks ta tumedaks, ta teeb seda siis kui miski ei meeldi, kuid kohe kui ta Krissu krunni otsa ronis, läks ta hele-kollakasroheliseks ning oli omadega väga rahul. Minu juustes meeldis talle ka olla. See on väga lahe kuidas ta silmad suudavad igale poole liikuda ning täiesti erinevalt seda teha. Andsime Kelvinile süüa ka, ta sööb ritsikaid ning nägime ta keelt, mis on lihtsalt meetri-pikkune. Ühesõnaga on Kelvin siiani kõige ägedam loom, keda oleme siin kohanud (Krissu approves).

Mingil päeval käisime jälle China Wallsis, seal tähistati Scotti (meie sõprade sõbra) sünnipäeva. Sai surfata ja ujuda ja hüljest (suur pruun) näha. Meie küll vette seekord ei roninud, sest sisse sai küll lihtsalt hüpates, kuid välja tulles tuli end ajastata, et lained sind vastu kaljut sodiks ei paiskaks, laineid polnud küll väga palju, aga turvalisem oli kaldale jääda. Pealegi, nii mõnigi tuli sealt veest verisena tagasi. Pidu jätkus pärast Jay juures, pärast seda, kui mendid meid laiali olid peksnud, kus sai 6 miljoni dollari majas basseinis ujuda, grillida ja miljoni dollari vaadet nautida.

Muidu oleme kõik suht usinalt tööl käinud.. Ahjaa, Monsa sai ka vahepeal tööle, Blazin Steaksi, ta on meie grillmeister nüüd (toob karbiga küüslaugu-liha koju). Mina ja Krissu saime ka omale uue töö, loodetavasti saame alustada kolmapäeval sellega. Laupäeval käisime treeningpäeval. Koha nimi on Grylt ning see pakub veidi tervislikumat kiirtoitu, ehk siis taldrikule tuleb värske salat, riis / kartulipuder / lillkapsapüree ja sügavkülmutamata kala / kana / liha.

Kindlasti on veel midagi vahepeal juhtunud, eks siis lisame kui meelde tuleb.
Nüüd saate näha meie blogi lehel ka siinset kellaaega ning hetkelist ilma.

No comments:

Post a Comment