Wednesday, June 1, 2011

Nr 7- Esimsed töökatsetused

Nojah, jälle on mõned päevad möödas. Uskumatu, see aeg läheb siin ikka päris kiiresti.

Kuna rahad hakkavad otsa saama, siis otsustasime Manniga eile, et läheme asendame kahte eesti tüdrukut flaierite jagamisel. Suht suvaline massaaži koht, aga noh, raha on raha. Okei, anti siis ports lehti kätte ka saadeti tänavale. Ei mingit eeltööd, et mis massaažid või mida. Surud ennast inimestele peale. Tegime seda siis umbes 5 tundi ja otsustasime, et see on meie esimene ja viimane päev. Inetult haigeks jääb ikka selg. Tähelepanu siin on ikka metsik (kõik tulevad rääkima ja uurima ja googledama). Mis toimub? Ühed olid kolinud siia just Virgin Islandidelt ja alustavad siin snorgeldamis-äri. Lubasid viia meid ikka päris õigetesse kohtadesse, kus kogu taimestik ja kalastik on olemas. Varustuse saame ka neilt. Puhas võit.

Täna ärkasime üles ja läksime social security numbreid tegema ja tuberkuloosi testi ka. Selleks tuli õnneks linna teise otsa loksuda tund aega bussiga. Tuberkuloositest läks kiiresti. Nagu.. Sekund ja valmis. Siis trippisime elukaua seda numbrit tegema. Ikka turvakontrollidest läbi ja kõik jutud. Aga see ei võtnud ka õnneks liiga kaua ja lubati kahe nädala jooksul kaardid ja jutud ka ikka kohale saata. No loodame parimat.

Noh, siis tuli tagasi trippida. Ilusad 15 kvartalit. Jalad olid nagu pakud all. Siiani on. Pluss umbes triljon villi. Me Monsaga otsustasime kauemaks linna jääda. Hankisime omale hea arbuusi, millest ma nädal vähemalt unistanud olen ja erinevaid jäätiseid ning läksime koju. No küpsise taigna maitseline on ikka küpsise taigna maitseline. SIGAHEA. Mann oli vahepeal ikkagi faliereid uuesti jagama läinud.

Nüüd oleme kõik õnnelikult kodus ja jalad valutavad nii hullult, et vähe pole. Aga meil on meie arbuus ja jäätised ning ümberringi korterites on draamad ja draamad. Meil on hea varjupaik siin.

Minu number siin, kui kellelgi peaks seda vaja minema, on 808-861-9516 :)

Chill, bananas. (muuseas, siin müüakse õun-banaane. on normaalne?)

No comments:

Post a Comment