Friday, June 3, 2011

Nr 8 - Kui müristab ja välku lööb, siis vanapagan silku sööb



Nimelt sellega algas meie tänane hommik. Äratuskella pole vajagi, kui müristab nii kõvasti et autodel hakkab signaal tööle ja sedasi terve öö.
The National Weather Service in Honolulu has issued a
* Flash Flood Warning for... the island of Oahu in Honolulu County
*A Flash Flood Warning means flash flooding is imminent or occurring in streams... roads and low lying areas. Move to higher ground now.

*Do not cross fast flowing or rising water in your vehicle or on foot.
Turn around... Don/T drown.
Tegelikult ei ole midagi nii hullu, muretsemiseks pole mingit põhjust, see on lihtsalt väike teade, mida edastas televiisor ja internet. Vihma küll sajab, aga meie piirkonnas mingit üleujutust näha pole. Pealegi on viiendal korrusel viibimine küllaltki kõrge koht ning kivist seinad hoiavad tuuled ja vihmad ka toast eemal. Seega oleme soojas ja turvalises kohas.

Tänased plaanid mööda saart matkama minna jäävad küll vist ainult ära. Sellest on küll päris kahju.

Rääkides siis varasematest päevadest. Eile hommikul käisin taaskord raha perre toomas, siiralt loodan, et ei pea seda tööd enam pikalt tegema. Pärast seda käisime kontrollimas oma tuberkoloosi teste, kõigil õnnestus negatiivne vastus saada ning saime ka kaardi, mis seda tõestab. Seega oleme kõik tuberkoloosivabad. Pärast seda tulime koju tagasi ning kuigi plaan oli minna ühe tüübiga väiksele matkale, siis tal tulid kooli asjad ette ning me ei jõudnudki kuskile. Tegime natukene siestat ning õhtul kobisime välja, et mõne ööklubi flaikujagamise tööle pääseda, seal on palk suurem ning tõenäosus kliente saada ka parem. Midagi kindlat saada ei õnnestunud, kuid meie Janaga saime oma numbrid ühte kohta jätta ning ta lubas sealt helistada, kui meid vaja peaks olema. Ühte kohta peame täna tagasi minema (lootuses, et õhtul enam ei saja) ning ühte kohta tuleb esmaspäeval helistada. Loodetavasti ikka saame kuhugi tööle, natukene raha kuluks ära küll. Kuna ka õhtul sadas veidi vihma, siis me väga kaua linnapeal ei olnudki, tulime hoopis koju tagasi ja vaatasime veits The Nanny't ning läksime unemaale.

Üleeile oli meil järjekordne rannapäev, ega siin ilma päevitamata hakkama ei saa, me ei sulandu eriti sisse, aga kui natukene veel jumet koguda, siis on juba lootust. Rannas siis kohtusime ühe tüübiga, kes meid täna, reedel, pidi matkama viima, kuid nagu juba mainitud, siis vihma tõttu jääb ära. Inimesed on siin ikka tõesti toredad ning sõbralikud. Vanematele nii palju, et ärge palun muretsege, me oleme piisavalt targad, et ei lähe iga suvalise võõraga kuskile kaasa. Me oskame natukene ikka valida kellega suhelda ja kellega mitte ning me hoiame kokku, seega ei jää keegi kuskil üksi hätta.
Õhtul siis pidid saabuma Siim ja Susanna. Kuskil poole 10st saati ootasime neid, kuid kedagi ei saabunud ning kontakti võimalust meil nendega polnud. Pärast tundidepikkust ootamist, saabusid nad lõpuks kella 4 ajal. Nimelt oli neil lend hiljaks jäänud ning pagas ka kadunud. Kuid kõik lahenes ikkagi hästi, pagasi said nad järgmine päev ilusti kätte, toodi koju ära. Nüüd on nad juba enam-vähem sisse elanud.

Varsti varsti hakkame hoogsamalt tööd ka otsima, enne seda tuleb aga SSN kätte saada ning see võtab veel veidi aega. Meil on kõik tsill ning meie ei muretse, loodetavasti teie seal ka mitte.

Sööge küpsist, meie sööme ka :)

No comments:

Post a Comment